Mobil

Egy hétig szinte mindenkit ingyen hívhatnak a viberezők

Brutálisan erős promócóval igyekszik még ismertebbé tenni magát az alternatív üzenetküldő alkalmazás. Egy héten át száz ország összes telefonszáma ingyen hívható Viberről.

A már most is 754 millió egyedi felhasználóval rendelkező Viber új promóciójában nagyot gurít. A a már meglévő 2,7 millió, illetve a frissen csatlakozó magyarországi felhasználók június 20-án déltől június 27-ig a világ 100 országának bármely mobil- vagy vezetékes telefonszámát korlátlanul és teljesen ingyen hívhatják a Viber Out segítségével. Ehhez csak annyi kell, hogy magyar telefonszámmal legyenek regisztrálva a szolgáltatás rendszerében.

Közép-Kelet Európában egyébként több mint 33 millióan Vibereznek, Magyarországon ebből 2,7 milliónál is több a felhasználók száma, akik az alkalmazást hang- és üzenetküldésre, valamint hang- és videohívásokra egyaránt használják. A magyarok csak idén májusban 14 millió hívást kezdeményeztek az alkalmazásból, ami közel 100 millió percnyi kapcsolatot jelentett családdal, barátokkal vagy éppen üzleti partnerekkel. A magyar felhasználók a múlt hónapban összesen 890 millió üzenetet küldtek hazai és a világ távoli pontjain élő ismerőseiknek.

A mostani promóció keretében a magyarok június 20-án déltől egész héten ingyen próbálhatják ki a Viber Out szolgáltatást, azaz hívhatnak a világ szinte bármely pontján mobil- és vezetékes telefonszámot, bármilyen iOS, Android és Windows-okostelefonról, Windows PC-ről és Mac-ről. Ingyen hívhatók az Egyesült Államok, Kanada és Ausztrália, Románia, Szlovákia vagy Szerbia, illetve további 94 ország telefonszámai, csupán az alkalmazásra és internetkapcsolatra – mobilinternetre vagy Wi-Fi hálózatra – van szükség. Az akciós időszak június 27-én délelőtt 11:59-ig tart.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik