Mobil

Megjöttek az első iPhone 7 lesifotók

Az iPhone SE már hónapok óta kapható, itt az ideje annak, hogy az Apple következő nagyágyújáról szóljanak a pletykák. Most például pár kép érkezett.

Néha már azt gondolja a konteókkal körülvett újságíró, hogy a mobilcégek szándékosan szúrnak be a fórumokba és napi hírekbe néhány “véletlenül kiszivárogtatott” infót és “elkapott” lesifotót, hogy a kétértelmű előzetesekkel is csak hergeljék a piacot és kíváncsivá tegyék a vevőket. De persze mindegy is, hogy ez valóban így van, vagy tényleg akad olykor néhány szemfüles fényképész, akik viszont valamiért pont olyan béna fotókat csinálnak az újdonságokról, mint a legendás ufó-képek, vagy a Loch Ness-i szörny ről készült felvételek.

Mivel ősszel aktuális a következő “nagy”iPhone megjelenése, elég sokan keresgélik az ezzel kapcsolatos szivárogtatásokat és találgatásokat, a képek és pletykák pedig jönnek is sorban. Egyelőre annyit vélnek tudni a bennfentesek, hogy az iPhone 7 (ha egyáltalán ez lesz a neve) ugyanolyan méretben érkezik, mint a 6S, és ugyancsak lesz egy 6S Plus méretében megjelenő 7S Plus modell is. Ez utóbbin dupla kamerát sejtenek a szakik, a “sima” 7-es modellen viszont szimpla lencse lesz.

Nemrég két állítólagos lesifotó is felbukkant az iPhone 7-ről. Ezeken jól látható, hogy az arany szín ismét megjelenik a kínálatban, és mivel itt a kisebbik modell látható, a kamera valóban marad szimpla lencsés.

iphone-7-lesifotok-02

Ez pedig itt egy másik érdekes fotó, ami állítólag egy iPhone 7 dobozának hátuljáról készült (de könyörgöm, az ilyen képek miért néznek mindig úgy ki, mintha egy krumplival készítették volna őket?). A feliratok nagy részét kitakarták, de azért maradt így is használható információ.

iphone-7-lesifotok-03

Ha tényleg valódi a doboz, akkor egyrészt láthatjuk az elmosódott feliratból, hogy valóban iPhone 7 lesz a telefon neve, másrészt pedig a mostanában divatossá váló rózsaarany szín elérhető lesz az új sorozatban is. Ez a modell 64 gigabájtos háttértárat kapott, ami persze még nem jelent semmit, ugyanúgy lehet majd 16 gigabájtos belépő verzió is. Meglátjuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik