Mobil

Így csinált egy Jason Stathamből ezret az LG

Az LG egy halom Jason Stathammel reklámozta aktuális csúcsmobilját, most pedig azt is megtudhatjuk, hogy a kőkemény fickókat alakító színészből hogyan lett egyszerre több.

Őrületes mennyiségű munka van abban az LG G5 reklámban, amit a csúcsmodell népszerűsítésére készíttetett a gyártó, hiszen nem csak a digitális technika segített a tucatnyi Jason Statham megalkotásában, hanem bőven kitettek magukért a maszk-és trükkmesterek is. Habár manapság már zöld háttér előtt szinte bármit meg lehet csinálni, azért ebből a filmből is látszik, hogy a számítógép és a megfelelő szoftverek messze nem jelentenek mindent, ami elég lenne a kellően hatásos végeredményhez, de erről inkább győződjenek meg a saját szemükkel, a videót megtekintve:

Ahhoz, hogy a megfelelő végeredmény születhessen, többek közt minden egyes jelenetet kétszer kellett felvenni, nem is beszélve arról a rengeteg Statham maszkról, amit a szakemberek elkészítettek a World of Play nevet viselő reklámhoz.

Az LG G5 egy 5,3 hüvelykes telefon, melynek kijelzője 1440×2560 pixeles, ami 554 ppi-t jelent, és így nagyon élvezhető, éles képet tud adni, de nincs ok panaszra a Snapdragon 820 SoC, az Adreno 530 GPU, illetve a 4 GB RAM ismeretében sem. Sőt, a telefonos fényképezés szerelmesei is elégedettek lehetnek, hiszen a hátlapon 16, míg az előlapon 8 megapixeles kamera foglal helyet. De persze a telefonnak nem is ezek a száraz adatok adják az igazi különlegességét, hanem a moduláris felépítése: az alján lévő egység kipattintható, ebben lakik a cserélhető akku, de olyan modulokat is hozzáadhatunk így a mobilhoz, mint például egy másodlagos kamera.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik