Mobil

Nincs ezeknél menőbb tablókép, de még lehet másnak is

24.hu
24.hu

2016. 05. 06. 10:00

Csókot dobhatnak, integethetnek, lábat lógathatnak a végzős diákok tablójukon, ha kipróbálják a Telenor új alkalmazását, melynek segítségével szó szerint megelevenedhet az osztály.
Korábban a témában:

Az animált képekből, gifekből álló tablókkal értékes nyereményekért lehet versenyezni, a legjobbakat pedig hagyományos társaikhoz hasonlóan ki is állítják, ám rendhagyó módon digitálisan, a helyi Telenor-üzletek kijelzőin.

Különleges tablóversenyt hirdetett végzős osztályok számára a Telenor: a tablókat a hagyományos, statikus fotók helyett animált képekből, gifekből állíthatják össze a pályázók egy alkalmazás segítségével. A Google Play és App Store alkalmazásboltokban is elérhető ingyenes applikációban a diákok elkészíthetik animált képeiket, majd ezeket beilleszthetik az előre gyártott sablonok egyikébe, vagy egy általuk választott háttérképre, így igazán személyre szabhatják a megjelenést. Például ilyesmi lehet a végeredmény (ez a kép csak egy általunk készített, butított képernyőfotó):

Az alkalmazásból május 29-ig lehet közzétenni a minimum 10 osztálytárs részvételével elkészített tablókat, illetve azokra szavazatokat gyűjteni a Facebookon. Megéri szavazásra buzdítani a barátokat, ismerősöket, mivel a legtöbb voksot begyűjtő tablón szereplő diákok EFOTT-hetijegyet és egy-egy tabletet kapnak. A versennyel jól járnak a pályázatban legaktívabb középiskolák is: a legjobb három intézmény nem csupán együttesen 50 táblagéppel lesz gazdagabb, hanem még a Telenor digitális oktatási programja, a Hipersuli biztonságos internetezésről szóló oktatásában is részt vehetnek.

Igazi különlegesség, hogy a legjobb GIF tablókat a helyi Telenor-üzletek kijelzőin is megjeleníti  a Telenor, hogy  a rokonok, barátok és a helyi közösség is megnézhesse az integető, vagy akár egymásnak labdát dobáló diákokat. Az ötlet ereje a szolgáltató szerint annak egyszerűségében rejlik. Adott egy tradicionális eszköz, a papíralapú érettségi tabló, amelynek elkészíthető a digitális változata. Az alkalmazás csak az első fázis, az ehhez szükséges eszköz, de a kreatív alkotás már az osztályok feladata. A giftablo.telenor.hu oldalon megnézhetők a már elkészült tablók, valamint bővebb információ is található a pályázatról.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Mentőkhöz menekült az elkószált 14 éves kutya

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.