Mobil

Nagyon népszerű a fizetős Tinder

A randi-alkalmazás használói közül egymilliónál is többen fizetnek azért, hogy apró, és akár értelmetlen előnyökhöz jussanak.

Sokak szerint a Tinder nem a turbékolós szerelmesek oldala, sokkal inkább azoké, akik szeretnék megspórolni a hálószoba-jelenetekhez vezető út melósabb részét. Az alapvetően ingyenes randiappot egy ideje ráadásul már fizetős módon is el lehet érni. Ezt a fizetést most nem a legősibb szakmával kapcsolatosan kell érteni, hanem úgy, hogy a Tindernek létezik prémium szekciója, ahol havi 10 dollárért előnyökhöz juthat a felhasználó.

Ha azt gondolnánk, hogy az egyébként nem különösebben megterhelő összeget a Tinder felhasználóknak csak csekély százaléka választotta, tévedünk: az appnak jelenleg 50 milliónál is több regisztrált tagja van, és ebből egymilliónál is többen teszik be havonta a tíz dollárjukat, szóval látható, hogy nem olyan rosszul csörög a kassza. A prémium fiók egyik előnye, hogy végtelen like-ot kaphat az, aki előfizet rá, aminek túl sok értelme nincs, de biztosan vannak páran, akiket ez megtéveszthet, és így könnyebben kaphatóak egy pásztorórára.

tinder

További plusz funkció a nem fizetős tagokhoz képest, hogy tetszőleges mennyiségben lehet változtatni a földrajzi elhelyezkedést, ezáltal olyan helyeken is kereshet magának partnert a felhasználó, ahol egyébként ő éppen nincs, tehát számára sokkal tágabb lesz a merítési lehetőség, mint azoknak, akik nem fizetnek a szolgáltatásért. Ráadásul a Tinder üzemeltetői olyan empatikus emberek, hogy a fejlődő országokban, illetve a fiatalok számára olcsóbban kínálják a prémium fiókot.

Érdekesség lehet, hogy a Tindert a bűnözők is felkapták, ugyanis az Egyesült Királyság rendőrsége szerint 2014 óta partnerkereső apphoz kapcsolható bűnesetek száma 700 százalékkal nőtt, ami igen tekintélyes mennyiség. Ebből pedig az is kiderül, hogy aki szeretné magát biztonságban tudni, vigyázzon, kit enged be az alkalmazáson keresztül a lakásba, nehogy aztán kupakolás helyett kipakolják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik