Mobil

Könnyebben kereshetünk videókat Instagramon

Aki eddig csak össze-vissza bogarászta a neki tetsző videókat, annak most jócskán leegyszerűsödik a helyzete.

Az Instagram egyre jobban kinövi kezdeti funkcióját, hiszen míg régebben csak arra volt jó, hogy botkezű konyhatündérek is művészinek tűnő fotókat lőjenek a brokkolikrémlevesről, mostanra azonban egy halom olyan funkcióval bővült, ami már túlmutat az eredeti lehetőségeken.

Az Instagram legújabb frissítése pedig tovább fokozza a hangulatot, hiszen videócsatornákat ad az eddigi lehetőségekhez, mégpedig úgy, hogy nem kell őket vadászni, hanem relevancia szerint szinte akár ki is szúrhatják a szemünket. Akinek egyébként nem mondana semmit a dolog, annak annyit érdemes tudni, hogy az Instagram 60 másodpernyi hírnevet ad: nem sokkal ezelőttig még csak 15 másodperces filmeket tölthettünk fel az alkalmazással, de nemrég megnégyszerezték a videók maximális hosszát. Az viszont, hogy az általunk elkészített műremek másoknál megjelenik-e attól függ, hogy ki milyen jellegű tartalmakat nézeget.

instagram explore

Mostantól azonban a frissített Explore tabnak köszönhetően már nem kell mazsolázgatni, hanem alapból megjelenik majd egy felirat, hogy “Videók, melyek tetszhetnek neked”, és így az ajánlásokból gyorsan kiválaszthatjuk azt, amelyiket szeretnénk megnézni. Jelenleg a frissítés még csak a tengerentúlon érhető el, ott azonban iOS-en és Androidon egyaránt hozzáférhető, és elvileg napokon belül terítik a többi felhasználónak is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik