Mobil

Trükkös társkereső indult: mutasd meg a kiszemeltet a barátaidnak!

Igazi női kifecsegős, intrikus társkereső alkalmazás érkezett, amiben úgy lehet kibeszélni a férfiembert, hogy az semmit nem vesz észre belőle.

Digitális társkeresőből annyi van, mint égen a csillag. Akad, amiért fizetnünk kell, cserébe összeszedettebb a tartalom, míg az ingyeneseken olykor hatalmas a káosz, és évekkel korábban regisztrált, de azóta már rég megházasodott tagokat tartalmaznak. Ám olyan, amelyikben a kiszemelt “áldozatot” a barátnőkkel közösen, valós időben lehet mustrálni, nem nagyon akad.

Igen, már ebből az előbbi mondatból is kiszűrhető, hogy egy hölgyeknek készült alkalmazásról van szó, mely első látásra nem sokban különbözik a híres-hírhedt Tindertől, ám jobban megnézve, egészen másról van szó. Hatalmas csavar ugyanis a dologban, hogy a kiszemelt férfivel folytatott online beszélgetésbe úgy lehet bevonni a barátnőket, hogy azt az illető hímnemű egyed észre sem veszi.

boompi-lede

Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy a vadászó hölgy mellett annak barátnői is kifigyelhetik a pasit, annak minden egyes szavát és mondatát, és ugyanebben a beszélgetésben (chatablakban) ők is beírhatják a megjegyzéseiket, mert abból a férfiember az égvilágon semmit nem fog meglátni. Számára továbbra is olyan lesz, mintha csak egyetlen hölggyel társalogna, miközben a túloldalon akár tucatnyian is azt elemezgetik, hogy vajon megfelelő partner-e, vagy sem.

A végére már csak annyi maradt, hogy elmondjuk, az alkalmazás neve az, hogy Boompi, és bár elsőre úgy tűnhet, hatalmas hátrányba helyezi a férfiakat, azért azt el kell mondani, hogy így a hölgyek valamivel nagyobb eséllyel tudják elkerülni azokat, akik csak szórakozásból regisztrálnak az oldalra, vagy valamilyen más, sokak által nem tolerált szándékuk van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik