Mobil

Felrobbant a telefon, felgyulladt a gazdája

Videóra vették, ahogy egy férfit hirtelen lángba borít a zsebében felrobbanó mobiltelefon akkumulátora. Kemény tartalom!

Időről-időre hallani rémisztő eseteket a mobiltelefonokkal kapcsolatban, amikor valakinek felrobban az eszköze, máskor pedig az utángyártott töltők követelik szívfacsaróan fiatal emberek életét, és aki úgy gondolja, hogy ez nincs rendjén, annak igaza van. Most ismét történt egy olyan eset, ami talán elkerülhető lett volna, ráadásul ezúttal videó is készült az egészről.

A mozgóképen egy pakisztáni férfi látható, akinek a zsebében robban fel a telefon akkumulátora, és azonnal lángba borítoja tulajdonosának felsőruházatát. Az eseményt többen is látták, és ki döbbenten állva, ki pedig rongydarabokkal csapkodva próbált enyhíteni a férfi szenvedésein, de ahogy látszik is, elég sokáig tartott, míg végre valaki egy vödör vízzel eloltotta az égő ruházatot.

Azt nem lehet tudni, hogy az emberi fáklya miért rohangált fel és alá ahelyett, hogy megpróbálta volna levenni az égő, lángoló ruhadarabot, vagy miért nem vetette a földre magát. Sőt, nem ismert, hogy a 0:13-nál látható férfinek miért volt a vállán videokamera olyankor, amikor elvileg egy hétköznapi utcai jelenetből indult az akció. Felmerülhet hát a gyanú, hogy előre megrendezett jelenetet láthatunk, de erre nincs semmiféle bizonyíték, mint ahogyan az ellenkezőjére sem. Mindenesetre a helyi hírforrások szerint kisebb sérüléseken kívül nem lett maradandó baja az áldozatnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik