Mobil

Sok bosszúságot okoz saját tenyerünk a Samsung csúcsmobilján

Nem várt kellemetlenség keserítheti a Samsung Galaxy S7 Edge tulajdonosok életét.

A Samsung Galax S7 és az S7 Edge talán a legjobb Androidos telefonok, melyek jelenleg kaphatóak, de ahol technika van, ott hiba is akad, és ez a koreai gyártó esetében is igaz, bár jelenleg nem tudni, hogy valóban hibáról, vagy csak olyan kellemetlenségről van szó, ami a felhasználók miatt történhet.

Néhány Galaxy S7 Edge tulajdonos azzal szembesült, hogy valamiért nem az igazi az érintőképernyő működése, és hamar kiderült, hogy mindezt a felhasználók tenyere, illetve a kétoldalt lefutó kijelző nem várt kölcsönhatása okozza, amikor a tenyerükben tartják az eszközt. A pontos hibajelenség az, hogy a kézben tartott telefon hajlamos reakció nélkül hagyni, vagy hibásan értelmezni a kijelző érintését, mert érzékeli a széleken lévő tenyér véletlen érintését és úgy van vele, hogy akkor onnan jönne a parancs, nem a felületet ért egyéb tapizástól.

galaxy s7 edge

Az tehát biztos, hogy bár az S7 Edge kijelzője nagyon menő és jól néz ki, egyáltalán nem mindegy, hogyan tartjuk, mert a vége az lehet, hogy úgy érezzük, egy nagyon drága, de mégis rosszul használható telefon van a birtokunkban, és ez már rövid távon is elég frusztráló lehet.

Valószínűleg a Samsung igyekszik majd a csúcsmobilját illetően a vásárlók kedvére tenni azzal, hogy megpróbálja szoftveresen fejleszteni a kijelző működését, de nem szabad elfelejteni, hogy egyszer régen Steve Jobs képes volt olyat mondani, hogy nem a telefonnal van a gond, hanem a felhasználók tartják rosszul.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik