Mobil

iPhone SE: lebukott az olcsó almás mobil

Már jó ideje pletykálnak a jóárasított iPhone-ról, most a csomagolás egy darabja sok mindenre választ ad.

Amikor először érkeztek híresztelések arról, hogy az Apple idén tavasszal egy olcsóbb iPhone-t jelent be, sokféle mendemonda indult el. Egyrészt találgatták a nevet – leggyakrabban az iPhone 6c, vagy az iPhone 5se változatokat lehetett hallani. Ezen kívül sokan törpöltek azon, miben tud majd kevesebbet az új mobil, és milyen új funkciók maradnak benne az árcsökkenés ellenére.

Most a 9to5Mac weboldalra került ki egy lesifotó a telefon csomagolásáról, amelyből sok mindent meg lehet tudni. Például a nevet: eszerint számozás nélkül, szimplán csak iPhone SE néven debütál a telefon. Az is látható, hogy 16 GB háttértárral érkezik, Lightning csatlakozó van rajta, kezeli az LTE hálózatot, és az NFC kommunikációt is, ami azt jelenti, hogy az olcsó iPhone-on is lehet majd használni az Apple Pay fizetési megoldást.

iphone-se-csomagolas-01

Persze még így is fennáll az esélye annak, hogy ez a borítókép is csak egy ügyes Photoshop-mágia, mindenesetre már csak jövő hétfőig kell várni, hogy az Apple sajtóeseményén kiderüljön az igazság.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik