Mobil

Ezekre a mobilokra akár ezen a héten jöhet a Windows 10 frissítés

Gyenge lábakon álló információ, de még az is lehet, hogy több mobil gazdájához egy közeli napon becsenget a Windows 10 Mobile.

Nehéz szülés a Microsoftnál a Windows 10 Mobile frissítés, hiszen elég régóta húzódik a dolog, és többször bejelentették, hogy most már valóban nincs sok hátra, de valahogy képtelen voltak egy konkrét napot leszúrni, amikor végre azt lehet mondani, hogy itt van, megérkezett. Az első Windows 10-es modelleket ugyan már egy ideje forgalmazzák, de a Lumia 950-nel bemutatott rendszer az első visszajelzések szerint elég sok sebből vérzett, ezért is dönthetett úgy a redmondi vállalat, hogy még reszel a mobilos Windowson egy kicsit, mielőtt a korábbi készülékekre is kiadja.

Pontos dátumunk továbbra sincs, de olyan pletykák röppentek fel, hogy több Lumia modell akár már ezen a héten megkaphatja a régóta várt frissítést (jobb később mint soha), ugyanakkor továbbra sem érkezett semmilyen hivatalos bejelentés, vagy bármilyen jellegű megerősítés erről. Az információ a Vodafone Italy egyik magas beosztású emberétől származik, aki egyébként egy listát is közölt, de még ez sem lehet garancia arra, hogy valóban igaz lenne a hír.

windows 10 mobile

Szerinte a Windows 10 Mobile-t a Lumia 535, a Lumia 635,  a Lumia 735, a Lumia 830, a Lumia 930 és a Lumia 1520 kaphatja meg valamikor március 7 és 13 között, ami azt jelenti, hogy mindenórás eseményről beszélünk, de csakis akkor, ha az olasz szakembernek igaza van. Amennyiben valóban így történik, azt jelenti, hogy véget ér a várakozás, és az új operációs rendszerrel végre beköszönt egy új korszak, legalábbis azok számára, akik szeretik a Microsoft termékét.

Mindemellett nem győzzük elégszer hangsúlyozni, hogy mindez csak pletyka szint, mert a Vodafone Italy fórumán kívül sehol másutt nem jelent meg ilyen információ, nem is beszélve a hivatalos megerősítésről, ami továbbra is várat magára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik