Mobil

Jövő héten mutatják be a Huawei új csúcsmobilját

A Huawei sörözni hívja az érdeklődőket, de talán két korsó közé befér a legújabb csúcsmobiljának bemutatója.

A Huawei telefonjai sokszor számítanak titkos befutónak, ha valaki egy új okostelefon vásárlásán töri a fejét, hiszen az ár-érték arányt tekintve a kínai gyártó elég jó kínálattal rendelkezik. A Huawei már rég nem egy ismeretlen ázsiai cég, ami megpróbál betörni a piacokra, hiszen a tengerentúlon biztonságosan megvetette a lábát, és idehaza sem ismeretlen a neve. A Google számára már gyártott Nexus referenciamobilt is, és saját néven kihozott csúcsmobiljainak bemutatóját ha nem is ugyanakkora, de közel olyan várakozás szokta megelőzni, mint például az LG zászlóshajójáét.

A Huawei legújabb csúcstámadója A Huawei P9 lesz, és ha igazak a hírek, néhány nap múlva megismerhetjük, bár a gyártó elég sejtelmesen adja ezt tudtunkra, és elsőre akár azt is hihetnénk, hogy idén már márciusban itt az Oktoberfest, de természetesen nem erről van szó. Nézzék csak, mit gondolt ki a kínai gyártó marketingese:

huawei-p9-berlin-640x320

Beer, március 9 – Berlin? Sejthető, hogy nem egy olyan rendezvényről van szó, ahol megtermett német leányzók 10-10 liternyi (korsónyi) sört cipelnek egy-egy kezükben, és részeg emberek táncolnak a faasztalokon, míg le nem zuhannak onnan. Sokkal inkább az történhet, hogy jó eséllyel a jelzett dátumon a német fővárosban mutatkozik be a Huawei P9, aminek a jelenlegi infók szerint nem lesz mit szégyellnie a specifikációk terén.

Az 5,2 hüvelykes P9 a Kirin 950 chipsettel érkezik, amihez 3 GB RAM társul, az akkumulátor pedig 3900 mAh-s, ebből sejthető, hogy nem lesznek akadozások, illetve az üzemidő kapcsán sem érheti majd kritika a Huawei kütyüjét. Mindig érdekes látni, hogy a kínaiak mit tudnak, és most sincs ez másként, úgyhogy szűk egy hét múlva talán kiderül, mit villant a Huawei.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik