Mobil

Tök idegenekkel párosít össze az új mobil app

Elsőre azt lehetne mondani, hogy ki a fene akar vadidegenekkel találkozni, de ha jobban megnézzük, hogy mit kínál a Rendezwho nevű, magyarra lefordíthatatlan szójátékos címet kapott alkalmazás, akkor rájövünk, talán még jó móka is lehet, ha van szabadidőnk, és némi pénzünk utazni. Az alkalmazás csak néhány napja működik, és egyelőre csak iOS alá érhető el, de már nagy népszerűségre tett szert, ami alátámasztja azt, hogy a két fejlesztő, Candy Baca és Adil Ansari jól gondolkodtak, mikor úgy vélték, hogy akad olyan, akit mi keresünk, és olyan is, aki minket keres.

A Rendezwho egy algoritmus alapján keresi a párunkat, amihez szükséges, hogy a telepítés után válaszoljunk három kérdésre, melyek nem bonyolultabbak, mint például a “melyik a kedvenc ételed”. Aztán elkezd gondolkozni, és jöhet a meglepetés.

rendezwho

Megadott válaszaink alapján az alkalmazás megkeresi a világban azt a személyt, akihez a legjobban passzolunk, és ugyanez visszafelé is igaz, ugyanakkor ha többet szeretnénk az illetőről megtudni, akkor előfordulhat, hogy fizetni kell. Azt viszont folyamatosan láthatjuk, hogy a megfelelő ember milyen messzire van tőlünk, és ez dinamikusan változik, tehát ha elmegyünk az 5 kilométerre lévő bevásárlóközpontba, akkor a köztünk lévő távolság is ennek megfelelően nő vagy csökken.

A fejlesztők szerint nagyon fontos, hogy a felhasználók tudják, valódi emberek vannak az alkalmazás mögött, és nem csak az történik, hogy letöltik, aztán nem használják, és ezt erősíti az is, hogy 15 napnyi inaktivitás után egyszerűen törlik a tétlen személyeket. Szóval akár az is megtörténhet, hogy az alkalmazás kiválaszt nekünk egy párt, mi megkeressük, és utána egy életen át vele maradunk, de ha mégsem, akkor is egy jó játék lehet, és kínál egy csepp kalandot az életben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik