Mobil

Obama szerint borzalmas a Fehér Ház WiFi-hálózata

Gondolná, hogy az amerikai elnöknek ugyanolyan rossz a wifije, mint önnek? Pedig valóban, az első polgár élete sem fenékig tejfel.

Elég sokan vannak, akik morgolódnak az otthoni Wi-Fi miatt, mert gyenge a jel, hol van kapcsolat, hol nincs, valaki rácsatlakozott a gyenge jelszóval védett hálózatra, vagy egyszerűen csak a router rakoncátlankodik, ha pedig egyik sem, akkor a szolgáltató nincs a helyzet magaslatán. Csekély vigasz, de a “dögöljön meg a szomszéd tehene is” elv alapján talán csillapítóan hat a tudat, hogy az amerikai elnöknek sem jobb, mert a Fehér Házban is csapnivaló a vezeték nélkül internet.

USA, Washington D.C, White House, garden and fountains in foreground

Azt hihetnénk pedig, hogy az amerikai elnök környezetében minden csupa hi-tech, és nem okoznak gondot olyan hétköznapi apróságok, mint a Wi-Fi kapcsolat rendetlenkedése. A CBS-nek adott interjúban Obama azt mondta, hogy mivel az épület elég régi, ezért egy csomó olyan pontja van, ahol egyszerűen nincs jel, így a vezeték nélküli hálózat nem használható. Azt is elárulta, hogy nem csak őt, hanem a First Lady-t, illetve a lányait is nagyon idegesíti a dolog, felesége szerint pedig érthető módon főleg a család fiataljai mérgelődnek a probléma miatt.

Az tehát érthető, hogy egy 215 éves épületben akadozik a modern technológia, ugyanakkor mégis a világ legbefolyásosabb elnökének rezidenciájáról beszélünk, ráadásul a földgolyó legfejlettebb országában, tehát valahogy nehéz elképzelni, hogy pont ilyen piszlicsáré gondokkal kelljen küszködni a Fehér Házban. Tegye fel a kezét, aki irigyli az amerikai elnök problémáját!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik