Mobil

Véletlenül leleplezte új telefonját a Samsung

Ha annyi köteg húszezresünk lenne, ahányszor egy-egy modellt véletlenül feltoltak a netre a gyártók, már régen nem a billentyűzetet csépelnénk, hanem valami nagyon nagy, és nagyon tiszta, ízre sós vízfelületen ringatnánk magunkat, csinos lányok tucatjának társaságában.

A Samsung az elmúlt napokban serényen promózta a Samsung Galaxy S7-et, bár sehol nem nevezte nevén a gyereket, de legalább már azt tudjuk, hogy február 21-én lesz a bemutató, Barcelonában, egy nappal a Mobile World Congress nyitánya előtt. Ezt egyébként így promózta a koreai cég a Twitteren:

Most pedig térjünk át arra a vétlen kezezésre, ami a developer.samsung.com címen, a vállalat fejlesztői oldalon történt. Itt bizony a telefon oldalára lefutó kijelzőnél sikerült megnevezni az érkező csúcsmobilt is, és mivel az internet soha nem alszik, a holland Galaxy Club gyorsan észlelte a bakit, amit egy screenshot képében archivált, így:

samsung-galaxy-s7-edge-features-1-1024x575

Amit egyébként tudni lehet, hogy a koreai cég két verziót fog bemutatni Barcelonában, úgymint Galaxy S7 és Galaxy S7 Edge. Mindkét kivitel 2560×1440-es QuadHD kijelzőt, Samsung Exynos 8 8890 nyolcmagos processzort, 4 GB RAM-ot, valamint 32/64 GB tárhelyet kap. A kijelző mérete azonban eltérő, mivel az Edge 5,5 hüvelykes, szemben a sima S7 5,1 hüvelykjével, és az akkumulátora is 3600 mAh-s, míg kisebb testvéréé 3000 mAh-t tud.

Természetesen a képen látható tartalmat gyorsan eltávolították, de a világháló egy olyan jószág, ahol az ilyen jellegű hibákat nem lehet eltakarítani nyom nélkül, hiszen elég csak Király Linda túlbuzgó apukájára gondolni, aki úgy gondolta, hogy majd ő megrendszabályozza az internetet és leveteti róla a lánya Himnuszos buktáját. Azóta már csak 716 videót dob ki rá a Google.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik