Mobil

Új nyakpántos füles érkezik az LG-től

Éppen csak világbékét nem ígér az LG legújabb nyakpántos fülese, azon felül azonban szinte mindent, amit csak kívánunk.

Érdekes látni, hogy miként változnak a trendek, hiszen aki élt már a nyolcvanas években, az még biztosan emlékszik a narancssárga szivaccsal borított walkman fejhallgatókra, ahonnan viszonylag gyorsan eljutottunk az olyan futurisztikus cuccokig, mint amilyen az LG által most bemutatott nyakpántos fülesek legújabb verziója.

A cég a bejelentést már a Consumer Electronics Show 2016-ra hangolva tette meg, mely menetrendszerűen a következő hónap elején indul Las Vegasban, és természetesen nem csak a most frissen leleplezett LG TONE+ HBS-910 lesz az egyetlen újdonsága. Az viszont tény, hogy az előzetesek alapján ez is megér egy misét, már csak azért is, mert az LG szerint prémium hangminőséget kapunk elviselhető áron. Ebben remélhetőleg a család előző tagjára üt majd, melyet augusztusban láthattunk először, és az LG Tone Ultra HBS-810 nevet viseli, és valóban kifejezetten jól szól mindamellett, hogy a kialakítása is egyedi és kellően “dizájnos” is.

lg-fules

A HBS-910 az ígéretek alapján egy rendkívül kényelmesen hordható eszköznek tűnik, mely többek között két mikrofont is tartalmaz annak érdekében, hogy a hangrögzítés még jobb minőségben történhessen, a külső zajok kiszűrésével. A karcsúbb megjelenés mellett az újfent a Harman Kardonnal közösen fejlesztett hangrendszer az Advanced Quad Layer membránnak köszönhetően még tisztább hangminőséget élvezhetünk, mely tisztább basszust és magas hangokat eredményez, de használhatjuk majd a Tone & Talk funkciót is, ami felolvassa a bejövő üzeneteket, amennyiben éppen pároztatva van a füles az okostelefonunkkal.

A rózsaszín, fekete, valamint fehér színekben érkező HBS-910-re februárban számíthatunk, legalábbis Ázsiában, mert csak ezt követően érkezik meg az európai piacra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik