Mobil

Állítólag így néz ki a Samsung Galaxy S7

Többé már nem titok, hogyan fog kinézni a legújabb Samsung torpedónaszád, legalábbis, ha hinni lehet a szivárogtatóknak.

Néhány napja már tudjuk, hogy a Samsung Galaxy S7 nem kap drasztikus küllemi frissítést, sokkal inkább a burkolat alatt történnek majd változások, melyek a legfrissebb hírek szerint jó kis proteinbombát jelentenek a koreai gyártó aktuálisan érkező csillagrombolójának. Most pedig az is kiderül, hogy milyen a külső. A jelek szerint a kinézet alig változik, hála a kiszivárgott rendereknek, melyeken jól látszik maga az előlap és a hátlap, valamint a gombok, csatlakozók, és a hangszóró elhelyezkedése is. A képi információ az ITSkins és a PhoneArena jóvoltából látott napvilágot, és valóban megerősíti, hogy az új csúcsmobil nem sokban különbözik az elődtől, leszámítva azt, hogy a téglalap alakú Home gomb nem rendelkezik lekerekített sarkakkal.

galaxy-s7-render-01

galaxy-s7-render-02

galaxy-s7-render-03

Eddigi információink szerint a méreteket tekintve egy 143,37 x 70,8 x 6,94 milliméteres eszközre számíthatunk, ami mindössze néhány tized milliméterrel tér el elődje kiterjedéseitől, és amennyiben a méretek helytállóak, úgy az S6-hoz hasonlatosan 5,1 hüvelykes kijelzőt kaphatunk. Érdekes lehet még, hogy szó van egy Galaxy S7 Plusról is, mely 163,32 x 82,01 x 7,82 milliméteres, ami viszont nagyobb, mint az 5,7 hüvelykes Galaxy S6 edge+, ellenben nagyjából megegyező méretű a Galaxy Mega 2-vel, melynek kijelzője hathüvelykes.

Tekintve, hogy a fent leírt információk nem magától a Samsungtól származnak, illik némi szkepticizmussal viseltetni irántuk, egészen pontosat pedig úgyis csak akkor fogunk tudni, amikor a koreai cég a februári Mobile World Congress 2016-on végre lerántja a leplet a Samsung Galaxy S7-ről, addig pedig maradnak a többé-kevésbé valósághű vagy éppen teljesen légből kapott pletykák.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik