Mobil

Hétvégi játékajánló: birkózzon ön is részegen!

Hétvégén is dolgozik? Vásárol az asszony, ön pedig az üzlet előtt vár órákig? Elakadt a beszélgetés a nagycsaládi ebéd után? Tehát ön egyszerre unatkozik és dühös: már mondjuk is, mi segít a helyzeten.

Bizonyára minden olvasónk életében akadnak olyan időszakok, amikor leginkább a föld alá unja magát. Lehet ez egy maratoni hosszúságúra nyúló, felesleges sajtótájékoztató, amelyben már az elején elmondják a lényeget, utána pedig jön a további egy órás bullshit, de hogy ne magunkból induljunk ki, jöhet több órás megbeszélés, egy végtelenbe tartó, hétvégi családi összejövetel, vagy fél óra zötyögés az épp nem füstölő hármas metrón. Egy idő után az unalomból gyakran elfojtott düh lesz, hogy miért is herdáljuk el életünk legszebb éveit semmittevésre – és ezt bizony nem árt kulturáltan levezetni.

Ha van az embernél egy okostelefon és némi mobilnetet is áldoz a dologra, máris elkezdhet keresgélni unalmat és dühöt egyaránt elűző játékok között, ajánlunk is gyorsan egy ilyet. A címe magáért beszél: Drunken Wrestlers, vagyis Ittas Birkózók. Az alkalmazást hét nap alatt készítette egy bizonyos Oleg Skutte nevű zseni, aki a NextCastle DevCup versenyre nevezett vele. Bár őszintén megvallva nem találtuk meg, milyen helyezést ért el végül, ám a magunk részéről megszavazzuk a közönségdíjat.

A játékban az egymást taszigáló birkózok rongybaba fizikával rendelkeznek, célunk pedig az, hogy az ellenfelet kimozdítsuk egyensúlyából vagy még jobb esetben letépjük, vagy elválasszuk egymástól a testrészeit, ami azonnali győzelmet jelent.

Érdekessége a dolognak, hogy egy eszközön ketten is játszhatunk, ilyenkor értelemszerűen még jobb a móka, de a küzdőfelek tántorgó mozgása, és a bizonytalan mozdulatok valóban olyan érzetet keltenek, mintha valamelyik vidéki, sorszámmal ellátott vendéglátóegységben vennénk részt egy mérsékelten haragos lökdösődésben. A játék angol és orosz nyelven kommunikál, de semmiképp sem a beszéd a legfontosabb eleme.

Telefonok közül egyelőre Android rendszert futtatókon működik, és természetesen a Play Store-ból tölthető le ingyenesen. Azonban létezik PC-n játszható változat is, amelyet a készítő weboldaláról lehet leszedni, és akár böngészőben is kipróbálhatja, most rögtön. A péntek délután már úgyis tulajdonképpen szombat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik