Mobil

900 ezerért bárki megveheti Putyin iPhone-ját

Putyin rajongók számára egyértelműen kötelező darab ez az alábbiakban bemutatandó különleges okostelefon.

Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin közelmúltbeli politikai cselekedeteit nem tisztünk megítélni, az viszont ténykérdés, hogy az oroszok első embere mostanság szinte minden második híradásban ott figyel. Míg sokan élesen kritizálják Putyint, addig másik a végletekig rajonganak érte – a most bemutatott vadonatúj Putyin okostelefon egyértelműen az utóbbi tábor jeles képviselői számára készült.

Snap565

A közelmúltban érkezett első Putinphone-ból mindössze 44 példány készült és ez a mennyiség villámgyorsan, egyetlen nap alatt gazdára talált. Aztán megérkezett a Putinphone 2, melyből már kicsit nagyobb mennyiség, egész pontosan 499 darab került kereskedelmi forgalomba, most pedig itt a legújabb Putinphone, mely konkrétan 63 példányban indul hódító útra. A készülék bejelentését egyébként épp a vezető 63. születésnapjára időzítették, így a darabszám sem lehet véletlen.

Snap566

A hivatalosan Caviar Ti Gold Supremo Putin Anniversario Edizione 63 nevet viselő készülék alapját az Apple által nemrégiben piacra dobott vadonatúj iPhone 6s adja. A Putyinmobil külsejét titán borítja és a hátlapról természetesen az arany Putyin portré sem hiányozhat. A különleges fadobozban szállított és ajándék autós töltővel megspékelt Puytinmobil 64 GB-os alapmodellje 199 ezer rubelbe (885 ezer forint) kerül, a 128 GB-os csúcsmodell ára pedig 209 ezer rubel (930 ezer forint).

Snap567

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik