Mobil

Túl olcsó és uncsi az új iPhone? Akkor ezt a mobilt nézze meg!

A Vertu egy vadonatúj okostelefonnal rukkolt elő, mely csak és kizárólag nemes anyagokat és high-end megoldásokat vonultat fel.

A vadonatúj Vertu Signature Touch nem lélektelen kínai gyártósorokon készül, hanem Angliában kézi munkával szerelik össze, ráadásul felületén csak és kizárólag nemes anyagokkal találkozhatunk. Mindennek persze alaposan megkérik az árát, ugyanis az újdonság legolcsóbb változata is 6500 fontba (2,8 millió forint) kerül, a legdrágább modellért pedig nem kevesebb mint 13700 fontot (5,8 millió forint) kérnek el.

Snap392

Azok az idők már végérvényesen elmúltak, amikor is a Vertu készülékek csak külcsín tekintetében jelentettek extrát, belbecs fronton pedig elavult technológiákat vonultattak fel. Ennek megfelelően az új modellben a Qualcomm nyolcmagos 64 bites Snapdragon 810-es chipsete található, mely 4 GB RAM és 64 GB belsőmemória társaságát élvezi. A microSD memóriakártyával bővíthető újdonság előlapját egy 5,2 colos képátlóval és 1920×1080 pixeles felbontással rendelkező Full HD érintőkijelző uralja, ami mellett egy 2,1 megapixeles frontkamera található. A hátoldali főkamera révén maximum 21 megapixeles fotók, illetve 4K Ultra HD videók rögzíthetők.

Snap393

A sztereó hangszórókkal ellátott új Vertu Signature Touch wireless fronton is ütősre sikeredett, hiszen többek közt a/b/g/n/ac szabványú Wi-Fi-t, 4G mobilntet, Bluetooth 4.0-át és NFC-t is kapunk. Említést érdemel továbbá az Android 5.1 (Lollipop) operációs rendszer, a 3160 mAh kapacitású akkumulátor, a QuickCharge 2.0 gyorstöltő, illetve a Qi vezeték nélküli tölthetőség. A fémet és bőrt gazdagon felvonultató, 155x74x10,8 milliméteres, illetve 225 grammos telefon forgalmazása október 16-án kezdődik meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik