Mobil

Kiszivárgott fotón a legújabb Motorola csúcsmobil

Ez a vadonatúj készülék várhatóan csak az év legvégén érkezik majd meg, de mi már most meg tudjuk mutatni, hogy hogyan néz ki.

Az upleaks áldásos szivárogtatási tevékenységének köszönhetően már most rendelkezésünkre áll egy hivatalos gyártói felvételnek tűnő fénykép arról a bizonyos Motorola Bounce okostelefonról, mely hivatalosan csak decemberben fog bemutatkozni. Íme:

 

A várhatóan némi strapabírósággal (vízállósággal) bíró újdonság előlapján az előzetes információk szerint egy egész pontosan 5,43 colos képátlójú érintőkijelző teljesít szolgálatot, mely a mai high-end kategóriás elvárásoknak megfelelően 2560×1440 pixeles QHD felbontással bír. A motorháztető alatt a Qualcomm fokozott melegedésre hajlamos Snapdragon 810-es chipkészlete található, mely 3 GB RAM, illetve kiviteltől függően 32 vagy 64 GB flashmemória társaságát élvezi. Az előlapi kamera 5 megapixeles felbontású, hátoldali társa révén pedig akár 21 megapixeles fotók is készíthetők. A nem kevesebb mint 3760 mAh kapacitású akkumulátorral szerelt Motorola Bounce várható árát egyelőre sűrű homály fedi.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik