Mobil

Kiszivárgott fotón a Galaxy S6 Edge Plus és a Note 5

Augusztus 13-án érkezik a két új csúcskészülék, de képünk már van róluk.

Ugyan a hivatalos bemutatóig még több mint egy hét hátravan, az interneten már előkerült az a két renderelt kép, amely állítólag a Samsung Galaxy S6 Edge Plus, valamint a Note 5 csúcstelefonok hivatalos fotója lesz a bejelentéskor.

A képeket az evleaks néven postoló Evan Blass tette közzé, és a vizuális infó mellett némi szöveges pluszt is szolgáltatott. Az S6 Edge Plus-ról sokat nem árult el, ám annyit látni lehet, hogy arról van szó, amit a név sugall: ez bizony egy nagyobbra faragott S6 Edge, a belső változtatásokról egyelőre nincs hír.

Az viszont jól látható, hogy a Note 5 egy fokkal “S-sorozatúbb” dizájnt kapott a fém-üveg külsőn kívül azonban mást is elárult a notórius szivárogtató. Információi szerint a Note 5-nek 5,66 hüvelykes, 2560×1440 képpontos felbontású kijelzője lesz, ez tehát nem változik a Note 4 óta. A belsejében viszot nyolcmagos Exynos 7420 rendszerchip dolgozik 4 GB RAM és 32 GB tárhely mellett. Hátsó kamerája 16, előlapi társa pedig 5 megapixeles lesz. A Note 4 levehető hátlapja és microSD slotja azonban egyaránt áldozatul esik az új üveg-fém kialakításnak. 13-án meglátjuk, mi az igazság, bár az evleaks eddig mindig pontos adatokat jelzett előre, szóval esélyes, hogy most is valósnak bizonyul az információ.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik