Mobil

Michael Knight beájulna: itt a legmenőbb autós mobiltöltő

Mi már tudjuk, mire vágyik minden 30 év fölötti autós.

Valószínűleg a mostani harmincas-negyvenes korosztály férfi tagjai mind jól emlékeznek a Knight Rider sorozatra, amelyben nem is a főszereplőt alakító, mikrofonfrizurás David Hasselhoff volt a legnagyobb szám, hanem a beszélő “okosautó”, K.I.T.T. Azátalakított, fekete Pontiac Trans Am egy sor trükkre volt képes, többek között önműködő vezetésre, különféle önvédelmi és támadási trükkre, és persze beszélt is gazdájához.

A kitalált autó műszerfalán egy (mai szemmel már igencsak ormótlan) vezérlőpanel figyelt, középen egy háromsávos hangszínszabályzóra hasonlító kijelzővel, amely K.I.T.T. beszéde közben játszott le animációt. Jó hír, hogy mostantól egy kis darab K.I.T.T. a mi autónkba is beköltözhet, mindössze 30 dollárért. Persze olyan szinten nem okosít fel egyetlen autót sem, hogy innentől eldobható karóránkon rendelhetjük magunkhoz, vagy mélyenszántó beszélgetéseket folytathatunk vele: igazából egy ügyesen összerakott USB töltőről van szó, amely a szivargyújtó-csatlakozóba dugható.

A két, egyenként 1-1 amperes porttal rendelkező kütyü azért nem teljesen néma, a villogni képes kijelző mellett a gombokat nyomkodva előre tárolt szövegekkel is elkápráztathatja az anyósülésen helyet foglalókat, ezek természetesen az eredeti sorozatból vett idézetek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik