Mobil

Randi mobilon? Magyarok ezt is megcsinálták

Ígéretes, hazai fejlesztésű társkereső alkalmazás indult Jingle néven.

Internetes társkereső megoldással már nem csak Dunát, de jóval nagyobb vízhozamú folyókat is lehet rekeszteni. Böngészőben működő randioldalaktól a legegyszerűbb mobilos alkalmazásokig (mint amilyen például a néhány kép és pár mondat alapján döntést kicsikaró Tinder) technikailag és funkciók terén is egy csomó lehetősége van az ismerkedni vágyóknak. A legújabb divat viszont mindenképpen a gyors és hatékony ismerkedés felé mutat, erre repült rá egy magyar fejlesztés is.

A Jingle telepítése után egy rövid és egyszerű regisztrációs folyamat következik: a Facebookkal összekötött belépést követően kilenc kérdésre kell válaszolnunk, amely érdeklődési köröket, alapvető tulajdonságokat, kedvenc kikapcsolódási formákat vizsgál, és ebből a végén felskicceli az alapvető személyiségünket. Ez alapján kapjuk meg a nekünk megfelelő partnerek listáját, és már csak néhány saját fotó feltöltése választ el minket attól, hogy bedobjuk magunkat a “húspiacra”.

A partnerjelöltekre kereshetünk életkoruk alapján, vagy aszerint, hogy milyen messze tartózkodnak tőlünk. A találati listában az illetők profilképe mellett a Jingle Meter formájában azt is láthatjuk, hogy a regisztráláskor kitöltött tesztecskék alapján az illető mennyire passzol hozzánk a rendszer szerint. Ha valaki “bejön”, máris nyomhatunk a Tetszik gombra, ám erről a Tinderhez hasonlóan az illető még nem kap értesítést, csak akkor, ha ő is kedvelte a mi profilunkat. Ekkor azonban máris értesít az alkalmazás, és a preferenciáinknak megfelelően még helyeket és időtöltési formákat is javasol az első randira. Az alkalmazás egyetlen hátulütője, hogy csak iPhone-os hölgyek és urak keresgélhetik rajta egymást, mivel még csak iOS alatt futó változata készült el. Az alábbi videón a fejlesztők be is mutatják az appot (mivel nemzetközi piac felé puhatolóznak, kissé hunglish akcentusú angol narrációval).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik