Mobil

Pincében a legújabb görbemobil ára

Az ívelt kialakítású G Flex2 mostanság akár már az eredeti ár töredékéért is beszerezhető.

Az LG a január elején Las Vegasban megrendezett CES 2015 szakkiállítást használta fel arra, hogy bemutassa a G Flex2 okostelefont, mely kompaktabb lett az elődjénél, szebb a kijelzője és egy igen komoly teljesítményű, bár melegedésre sajnos fokozottan hajlamos chipset került bele. Az idő múlásával a csúcsmobil ára szépen lassan egyre barátságosabb lesz: míg nemrégiben az Expansys még 449 dolláros (126 ezer forint) áron listázta a telefont, addig most már csak 329 dollárt (92 ezer forint) kér érte. Hazánkban kora tavasszal mintegy 200 ezer forint magasságában rajtolt el az általunk is alaposan letesztelt G Flex2, most viszont már 115 ezer forint ellenében is haza lehet vinni.

 

A különleges karcolásvédelmet kapott ívelt érintőkijelző 5,5 colos képátlóval rendelkezik és 1920×1080 pixeles Full HD felbontású, melynek köszönhetően a pixelsűrűsége 403 ppi. Természetesen a telefon hátlapja is hajlított kivitelű, és az LG az előd esetében debütált öngyógyító funkciót is továbbfejlesztette: a kisebb karcok szobahőmérsékleten immár nem 3 perc, hanem alig 10 másodperc alatt önmaguktól eltűnnek. A G Flex2 fürge működésére a Qualcomm egyik legújabb chipsete, a Snapdragon 810 jelent garanciát, mely a maga nyolc darab processzormagja, illetve nagyteljesítményű Adreno 430-as grafikusgyorsítója révén simán megbírkózik a Full HD felbontású kijelző meghajtásával.

Az Android 5.0 (Lollipop) operációs rendszerű telefonba 2 GB RAM került – a belsőmemória kiviteltől függően 16/32 GB kapacitású és microSD memóriakártyával egyszerűen bővíthető. A 13 megapixeles felbontású főkamera OIS+ képstabilizátort és lézeres autófókuszt kapott, a frontkamera pedig 2,1 millió képponttal rendelkezik. Említést érdemel továbbá a 300 Mbit/s-os 4G mobilnet, az a/b/g/n/ac szabványú Wi-Fi, a Bluetooth 4.1 támogatás, illetve a 3000 mAh kapacitású, gyorstöltő funkciós ívelt akkumulátor.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik