Mobil

Elképesztő csúcsmobil érkezik Kínából

Ebbe a készülékbe igen izmos chipset és gyönyörű kijelző kerül, de csak októbertől lesz kapható.

Az Mstar nevezetű kínai gyártó várhatóan októberben dobja piacra legújabb fejlesztését, mely nem más, mint az S700 Pro nevet kapott felsőkategóriás okostelefon. Az újdonságban a Qualcomm legújabb csúcs chipsete, a 64 bites Snapdragon 820 található, a maga 3 GHz-es processzormagjaival, illetve Adreno 530-as grafikusgyorsítójával.

 

A RAM nem kevesebb mint 4 GB kapacitással bír, a 32 GB-os belsőmemória pedig szokás szerint parányi microSD memóriakártyákkal bővíthető. A 2.5D kialakítású, tehát enyhén lekerekített oldalélű Gorilla Glass 3 üveg mögött egy 5,5 colos képátlójú és 2560×1440 képpontos QHD felbontású érintőkijelző teljesít szolgálatot.

 

Az Android 5.1.1 (Lollipop) operációs rendszerű Mstar S700 Pro kapcsán említést érdemel még a 3500 mAh kapacitású akkumulátor, a 21 megapixeles főkamera, a 11 megapixeles szelfikamera, a hátoldali ujjlenyomat szenzor, illetve a vadonatúj USB Type-C csatlakozó aljzat. A készülék várhatóan októbertől lesz kapható, az árcédulán 479 dolláros (138 ezer forint) összeget olvashatunk majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik