Mobil

A G4 megelőzte az S6-ot és az iPhone 6-ot

Lássuk, hogy a jelenleg forgalomban lévő okostelefonok közül a vásárlók melyekkel a leginkább elégedettek!

A legfrissebb, júniusi amerikai Consumer Reports jelentésből kiderül, hogy a vásárlók jelenleg érdekes módon a Samsung tavalyi csúcsmobiljával, a Galaxy S5-tel vannak a legjobban megelégedve. A toplista második helyén két delikvens található egymás mellett: az egyik az LG idei csúcsmodellje, az akár bőrborítással is kapható G4, a másik pedig elődje, a mostanság már igen remek áron beszerezhető G3. Az ezt követő helyen ugyancsak két készülék osztozik egymással, még pedig a Samsung Galaxy S6 és az Apple iPhone 6.

Az American Customer Satisfaction Index (ACSI)-féle jelentés ezzel szemben más képet mutat, e szerint ugyanis az amerikai vásárlók jelenleg messze a Samsung Galaxy Note 4 okostelefonnal a leginkább elégedettek: ez a tavaly ősszel érkezett abszolút felsőkategóriás, akár cerkával is kezelhető phablet a maximálisan elérhető 100 pontból 86 pontot zsebelt be. A toplista második helyén az aranyérmes készülék elődje, a 2013 őszén piacra dobott Samsung Galaxy Note 3 található, melynek azonban már osztoznia kell a dobogó második fokán a hozzá hasonló módon 82-82-82 pontot begyűjtött Apple iPhone 6 Plus-szal, Apple iPhone 6-tal, valamint Samsung Galaxy S5-tel.

Ezt követően a 81 pontos Motorola Moto X, a 80 pontos LG G3, a 80 pontos Apple iPhone 5, a 80 pontos Samsung Galaxy S4, illetve a 79 pontos Samsung Galaxy S III következik a sorban. Fontos megjegyezni, hogy ezen jelentés készítésekor a Samsung legfrissebb csúcsmobiljai, a Galaxy S6 és Galaxy S6 edge még nem voltak elérhetőek a kereskedelmi forgalomban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik