Mobil

Jön a QHD-kijelzős Lumia 940

A Microsoft hamarosan egy vadonatúj felsőkategóriás okostelefon párossal fog előrukkolni.

Az általunk is alaposan letesztelt Nokia Lumia 930 bemutatása óta immár több mint egy esztendő eltelt, vagyis lassan mindenképpen itt az ideje a sokak által várva várt utódmodell bejelentésének. Jól értesült források szerint pedig ez nem lesz más, mint a Microsoft Lumia 940.

A természetesen a legújabb Windows 10 operációs rendszert futtató készülék a legfrissebb híradások szerint egy nyolcmagos Qualcomm Snapdragon 810 chipsetet kap, a 2560×1440 pixeles felbontású QHD érintőkijelző képátlója 5,2 col, a frontkamera révén akár 8 megapixeles szelfik is készíthetők, a 4K videófelvevős átoldali főkamera pedig állítólag nem kevesebb mint 25 megapixeles felbontású. A RAM 2 GB-os, az integrált flashmemória pedig 16 GB-os kapacitással bír.

Pletykálnak továbbá USB Type-C csatlakozó aljzatról, cerkás kezelhetőségről és íríszszkennerről is, valamint arról, hogy Microsoft Lumia 940 XL néven érkezik majd a készülék 5,7 colos kijelzős nagytesója is, a maga 3300 mAh kapacitású akkumulátorával. A várható ár és a hivatalos bejelentés pontos időpontja egyelőre ismeretlen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik