Mobil

Brutál akksi az S6 strapabíró változatában

A Samsung végre hivatalosan is bemutatta a Galaxy S6 sokak által várva várt új kiadását.

A Samsung március elején jelentette be a Galaxy S6 csúcsmobilt, melynek most Galaxy S6 active néven mutatkozott be a strapabíró új változata. A hivatalos IP68-as minősítéssel rendelkező újdonság minden további nélkül elvisel egy 1,5 méteres mélységben megejtett 30 perces merülést, a MIL-STD-810G katonai szabvánnyal történő kompatibilitás pedig garanciát jelent arra, hogy egy véletlen leejtés, vagy hirtelen hőmérsétkletváltozás se tegyen kárt a készülékben.

 

A Galaxy S6-ból már ismerős lehet a kiváló minőségű 5,1 colos QHD érintőkijelző, illetve az elképesztő tempót diktáló Exynos 7420 chipset, és remek hír, hogy az akkumulátor ezúttal nem kevesebb mint 3500 mAh kapacitású, ami az alapmodellhez képest mintegy 40 százalékos növekményt jelent.

 

A vezeték nélküli tölthetőség adott, viszont az akksi sajnos nem cserélhető házilagosan, ezenkívül pedig microSD memóriakártyás bővítési lehetőséget sem kapunk. A RAM 3 GB kapacitású, a flashmemória 32 GB-os, a kamerák pedig 16, illetve 5 megapixeles felbontásúak. Az Android 5.0.2 (Lollipop) operációs rendszerű Galaxy S6 active forgalmazása június 12-én kezdődik meg – a telefon elsőként az amerikai AT&T szolgáltatónál lesz kapható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik