Mobil

Így leplezheti le a gyíkember-összeesküvést

Csodálatos mobilos alkalmazásba futottunk bele: nyomozzon ön is chemtrail után!

A chemtrail-jelenség a világ egyik épp aktuális összeesküvés-elmélete. A tudományos cáfolatok és úgy egyáltalán, a józan ész minden próbálkozása ellenére egyre több hívet szerez az az elmélet, mely szerint egy globális háttérhatalmi összeesküvés részeként a gyíkemberek, az Illuminati, a gonosz ufók, Obama, vagy épp Gyurcsány Viktor szándékosan mérgezi az egész emberiséget. Méghozzá úgy, hogy hétköznapi utasszállító repülők szórják ránk a mérget, az erre utaló csík jól látható a gépek mögött, és ettől mi majd jól meghalunk, agymosottak leszünk, esetleg várandós anyák a rózsaszín csíkok alá állva homoszexuális gyereket szülnek (igen, tényleg van ilyen elmélet is).

Természetesen a világ normálisabb fele tökéletesen tudja, hogy a repülők mögötti kondenzcsík tulajdonképpen egyfajta mesterséges felhő, egy olyan páracsík, amely a gépek hajtóműveiből kiáramló égéstermékek hatására kicsapódik. De mi van azokkal, akiknek nem elég ez a magyarázat? Akik csak fél szemmel az eget nézve mernek az utcára lépni? Most már nekik is van segítségük, a mobilos Chemtrail Analyzer.

Az alkalmazást készítők természetesen egy bitjét sem gondolták komolyan a dolognak, de egy olyan androidos appot hoztak össze, amit teljesen simán bekajálhat a világ “szabadon ébredő” fele. A Google Play-ről ingyenesen letölthető Chemtrail Analyzer magyarul is tud, kezelése pedig gyermekien egyszerű. Csak bökjünk az app alján található sárga ikonra (igen, repülő van rajta, naná), és fotózzunk le bármit. Az eget, egy repülőt, vagy egy elénk tévedő, kissé gyíkemberszerű vonásokat mutató járókelőt. Ahogy a kép elkészül, az app “elemzi” a kép adatait, és jelzi, ha chemtrail nyomára bukkant. Ha ilyesmit nem is talál, kiírja a kép környezetének adatait, például hogy mennyire szennyezett a levegő különféle káros anyagokkal.

Természetesen az egészet egy picit sem szabad komolyan venni. A chemtrail továbbra is az egyik leginkább arccsapkodásra késztető elmélet manapság, és azt is gyorsan szögezzük le, hogy egy mobiltelefon kamerája sosem fogja tudni kielemezni, hány gramm antimon van épp a levegő egy köbméterében körülöttünk. De azért közben belém bújt a kisördög, szerintem nemsokára megírom ezt a cikket teljesen komoly hangvételben és elküldöm valamelyik konteó-weboldalnak, aztán megnézem, hányan veszik komolyan. Én ettől félek, nem a chemtrailtől.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik