Mobil

Az S6-ra és a G4-re támad a legújabb Motorola

A Motorola hamarosan egy abszolút felsőkategóriás okostelefonnal fog előrukkolni.

A közelmúltban a Lenovo által a Google-től felvásárolt Motorola iparági források szerint a közeljövőben egy olyan high-end smartphone-t fog piacra dobni, mely elsősorban a Samsung Galaxy S6-tal, illetve az LG G4-gyel fog rivalizálni.

A Motorola Moto X (2015) előlapján az előzetes információk szerint egy 5,2 colos képátlójú és 2560×1440 pixeles QHD felbontású AMOLED érintőkijelző landol, mely kellemesen magas, egész konkrétan 565 ppi-s pixelsűrűséggel rendelkezik. A legfrissebb Android 5.1.1-es (Lollipop) operációs rendszert futtató újdonságba a Qualcomm 64 bites 8 magos csúcs-chipsete, a melegedésre sajnos fokozottan hajlamos Snapdragon 810 kerül, mely nem kevesebb mint 4 GB RAM társaságát élvezi.

A 3280 mAh kapacitású akkumulátorral szerelt készülék előlapján egy 5 megapixeles szelfikamera található, hátul pedig egy 16 megapixeles fényleső teljesít szolgálatot. Azt egyelőre nem tudni, hogy a Motorola pontosan mikor és milyen áron dobja majd piacra a 2015-ös évjáratú vadonatúj Moto X-et.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik