Mobil

Arcunkba villant a legdurvább szelfimobil

Ennek az új készüléknek nemcsak a hátán, hanem az előlapján is található villanófény.

Az Asus a tajvani Computex szakkiállításon leplezte le a ZenFone Selfie nevet kapott legújabb okostelefonját, melynek beszédes nevéből könnyen kikövetkeztethető, hogy ezúttal egy szelfizésre kihegyezett újdonsághoz van szerencsénk.

A készülék frontoldalán egy 13 megapixeles Toshiba szenzoros kamera található, mely elsősorban f2,2-es fényerejéről, 24 milliméteres nagylátószögéről, LED-segédfényéről, illetve szelfipanoráma funkciójáról ismerszik meg. Hátul is egy 13 megapixeles fényleső kapott helyet, melynek fényereje f2,2, nagylátószöge pedig 24 milliméteres. Kiemelendő, hogy az élességállításról mindkét kamera esetében az LG G3-ról és G4-ről már ismerős, villámgyors lézeres autofókusz gondoskodik.

A ZD551KL típusjelzésű újdonság előlapját egy 5,5 colos képátlójú és 1920×1080 pixeles felbontású IPS LCD uralja (403 ppi), a megfelelő számítási teljesítményről pedig egy nyolcmagos és 64 bites Snapdragon 615-ös chipset gondoskodik. A 156,5×77,2×10,8 milliméter méretű, illetve 170 gramm tömegű készülékben kiviteltől függően 2/3 GB RAM, illetve 16/32 GB flashmemória található, ezenkívül pedig microSD bővíthetőséget is kapunk. Említést érdemel továbbá a dupla SIM-slot, a 3000 mAh kapacitású akkumulátor, az Android 5.0 operációs rendszer, illetve az egyedi Asus felhasználói felület.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik