Mobil

6 colos gigantmobil 40 ezerért

Ha egy hatalmas méretű, de olcsó okostelefonra vágyik, akkor nem is kell tovább keresnie.

Nem is olyan rég a gyártók még csak és kizárólag a felsőbb árkategóriában versenyző, átlagnál jóval nagyobb tudású készülékekbe szereltek nagy képátlójú érintőkijelzőt, ma viszont akár már a “filléres” áron kapható mobilokban is lehet gigantikus display.

Ilyen például a most bejelentett Micromax Canvas Doodle 4, melynek előlapját egy kereken 6 colos képátlójú érintőkijelző uralja, mely elsősorban 1280×720 pixeles felbontásáról, illetve 245 ppi-s pixelsűrűségéről ismerszik meg. A motorháztető alatt egy négymagos 1,3 GHz-es MediaTek MT6582M chipset található, mely 1 GB RAM és 8 GB flashmemória társaságát élvezi, ezenkívül pedig természetesen microSD memóriakártyás bővítési lehetőséget is kapunk.

A 165,5×85,3×8,5 milliméter méretű újdonság Android 5.0 (Lollipop) operációs rendszert futtat, SIM-kártyából akár kettőt is képes magába fogadni, de LTE mobilnet sajnos nincs benne. A 3000 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkező, 8 és 2 megapixeles kamerákkal felvértezett Micromax Canvas Doodle 4 elsőként az indiai gyártó saját hazájában kapható, ahol is átszámítva mintegy 40 ezer forintos áron vásárolható meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik