Mobil

Budapesti szülinapi bulin debütált az új csúcsmobil

A Huawei születésnapi rendezvényének egyik főszereplője a gyártó legújabb pengemobilja volt.

A Huawei 2005-ben érkezett meg Magyarországra, a tizedik születésnapját pedig egy nagyszabású szülinapi bulin ünnepelte meg a nemrég felújított Várkert Bazárban. A rendezvényen jelen volt többek közt a Huawei magyar részlegének első embere és a kínai nagykövetség egyik vezető tisztviselője, a hazai kormányt pedig a nemzetgazdasági miniszter képviselte. Nemes gesztus volt, hogy a méretes születésnapi tortát az említetteken kívül a Huawei legrégebbi magyar alkalmazottja is az elsők között vághatta fel.

 

 

Az esemény egyik főszereplője a Huawei által áprilisban bejelentett legújabb csúcsmobil, a nemrégiben áltlalunk is alaposan letesztelt P8 volt, mely mostanság mintegy 170 ezer forintos áron bukkan fel a hazai kereskedések polcain. A P8 kapcsán ezúttal a kamera fényfestés funkciója kapott kiemelt figyelmet, melynek révén egészen egyedi hatású éjszakai felvételek készíthetők.

 

Az 5,2 colos Full HD kijelzős P8 mellett az 5 colos 720p HD kijelzős P8 Lite kistesó is képviseltette magát, mely készülék a P8-nál szerényebb tudással rendelkezik, de természetesen olcsóbb is annál. Érdekesség, hogy a P8-ból egy 6,8 colos gigantikus kiadás is készül, azonban ez a P8 Max nevezetű modell hazánkban hivatalosan nem lesz kapható, nem úgy, mint az általunk már részletesen bemutatott legújabb viselhető Huawei kütyü, a TalkBand B2.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik