Mobil

Jó áron támad a legújabb 4 GB RAM-os mobil

Ha 3 GB RAM már kevés, akkor itt a pontosan nekünk szánt legújabb csúcsmobil.

Nemrégiben az Asus jelentette be a világ első 4 GB RAM-os okostelefonját, a ZenFone 2-t, aztán kijött a hasonló mennyiségű RAM-mal megpakolt Xiaomi Mi Note Pro, most pedig itt az ugyancsak 4 GB-os Lenovo K80.

 

Az Android 5.0 (Lollipop) operációs rendszerű újdonság előlapján egy 5,5 colos képátlójú és 1920×1080 pixeles Full HD felbontású érintőkijelző landolt, a megfelelő számítási teljesítményről pedig egy 1,8 GHz-es órajelen üzemelő 64 bites Intel Atom processzor gondoskodik. A 8,5 milliméter vastag készülékbe sikerült belepasszírozni egy igen combos 4000 mAh kapacitású akkumulátort, ezenkívül pedig a villámgyors LTE mobilnet, a 64 GB flashmemória, illetve az optikai képstabilizátoros 13 megapixeles kamera mellett sem mehetünk el szó nélkül.

A többféle színváltozatban készülő Lenovo K80 Kínában a jövő héten 1799 jüanos, vagyis átszámítva mintegy 82 ezer forintos áron debütál a kereskedelmi forgalomban. Azt egyelőre nem tudni, hogy a telefon vajon mikor és milyen áron jut majd el hozzánk.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik