Mobil

Cuki cicás videóban a Galaxy S6 spéci új kiegészítője

A Samsung ezúttal egy gyönyörű fehér macska segítségével népszerűsíti legújabb mobil kiegészítő termékét.

A Samsung hazánkban hivatalosan múlt hét pénteken kezdte meg legújabb csúcsmobil testvérpárosa, a Galaxy S6 és a Galaxy S6 edge kereskedelmi forgalmazását, mely készülékek mindhárom mobil szolgáltató kínálatában elérhetők. Az új telefonokhoz természetesen számos különböző kiegészítő is készült, melyek egyike most egy hivatalos gyári videóban mutatkozott be, még pedig egy cuki cica társaságában.

Ez pedig nem más, mint az S6-hoz, illetve az S6 edge-hez passzoló Clear View Cover. Az ezüst, arany, fekete és kék színekben készülő, átlátszó és egyben türköződő felületű műanyag tok egyrészt komoly védelmet nyújt a nem éppen két filléres telefonoknak, másrészt pedig akár úgy is fogadhatók hívások a segítségével, hogy nem nyitjuk fel a tok fedelét. A hasznos és egyben igen szemrevaló Clear View Cover ára 13 ezer forint. És akkor íme a beígért rövidke reklámfilm:

Mivel az internet egyik leginkább virális tartalmának a cuki macskás videók csoportja számít, és szintén sokan érdeklődnek a legfrissebb csúcskütyük iránt, valószínűleg a két nagy halmaz összemosása elég népszerű lesz. Ezt már csak azzal lehetne fokozni, ha tényleg adnának is ilyen szép macskákat minden S6 tokhoz…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik