Mobil

Jól viseli a leejtést a csupaüveg Galaxy S6

A Samsung vadonatúj csúcskészüléke nagyon jól mutat, de vajon mennyire ellenálló?

A Samsungot tavaly rengeteg kritika érte azzal kapcsolatban, hogy a Galaxy S5 még mindig túlságosan műanyag feelinges. A boltokban napokon belül felbukkanó Galaxy S6 és Galaxy S6 edge utódmodellek viszont már teljesen más ligában fociznak, hiszen keretük ellenálló alumíniumból készült, elöl és hátul pedig egyaránt Gorilla Glass 4 üveget vonultatnak fel.

Joggal merül fel azonban a kérdés, hogy egy a felületén ilyen sok üveget hordó készülék vajon mennyire lehet ellenálló például a véletlen földre pottyantásokkal szemben? Az elmúlt napokban több ilyen törésteszt videó is felkerült a világhálóra, most pedig a Samsung is előrukkolt a sajátjával, melyből az derül ki, hogy az S6 testvérpár igen strapabíró, legyen szó az üveglapra, vagy akár az oldalélekre történő leejtésekről.

A videóból ezenkívül az is kiderül, hogy természetesen ezeket a telefonokat is el lehet törni, ha valaki kifejezetten erre tökekszik, de normál felhasználási körülmények mellett a felhasználóknak nincs igazán mitől tartaniuk. És akkor íme a Samsung hivatalos S6/S6 edge törésteszt videója:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik