Mobil

Szuper fényerős kamera az LG G4-ben

Nem titok többé, hogy a koreai gyártó új csúcsmobiljába egy nagyon nagy fényerejű objektíves kamera kerül.

Az LG néhány napja a G4-be szerelendő 5,5 colos újgenerációs QHD érintőkijelzővel kapcsolatban árult el részleteket, most pedig világgá kürtölte, hogy az április 28-án megjelenő készülék főkamerájának objektíve nem kevesebb mint f1,8-as fényerővel büszkélkedhet. Összehasonlításképp, a mostanság boltokba kerülő Samsung Galaxy S6 hátsó kamerája f1,9-es fényerővel rendelkezik.

 

Pletykák szerint a kamera felbontását 13 megapixelről 16 vagy 20 megapixelre emelik, a szenzor képaránya pedig a kiszivárgott információk szerint 16:9 lesz. Több mint valószínű továbbá, hogy az LG mind az optikai képstabilizátort, mind pedig a lézeres autofókuszt tovább fogja fejleszteni a G3-hoz képest.

A G4-ben az előzetes információk szerint ugyanaz a Qualcomm Snapdragon 810-es chipkészlet kap helyet, mint amely a januárban debütált és a napokban általunk is alaposan letesztelt LG G Flex 2-ben is ott figyel (bár egyes források Snapdragon 808-ról tesznek említést). Ez az új chipset értelemszerűen fürgébben mozgatja majd a telefont, mint a G3-ban lévő 801-es Snapdragon. A RAM várhatóan 3, vagy esetleg 4 GB kapacitású lesz – a G3 2, illetve 3 GB-os RAM-mal ellátott változatokban kapható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik