Mobil

Vigyázzon ezzel a pofátlan Galaxy S6 másolattal!

A kínai mobiltelefon másoló iparág nem meglepő módon máris lemásolta a vadonatúj koreai csúcsmobilt.

A Samsung március elsején jelentette be idei csúcsmobilját, a boltokban ebben a hónapban felbukkanó Galaxy S6-ot. Ahogy az várható volt, hogy a koreai vállalat újdonságát Kínában villámgyorsan lemásolták, a végeredmény pedig az alábbi fotókon látható.

 

A nemes egyszerűséggel csak No. 1 nevet viselő klóngyártó vállalat Galaxy S6 koppintása persze leginkább csak a külcsínt illetően hasonlít az eredeti készülékre, a belbecs ugyanis nem high-end, hanem sokkal inkább alsó-középkategóriás. A motorháztető alatt egy négymagos MediaTek MT6582-es chipset található, de érkezni fog egy 64 bites nyolcmagos MediaTek MT6732-es model is.

 

A RAM kiviteltől függően 1, illetve 2 GB kapacitású, a belsőmemória pedig 16/32 GB-os. Az alapmodell csak 3G mobilnettel rendelkezik, de érkezni fog egy LTE-s kiadás is. Azt egyelőre nem tudni, hogy a kereskedelmi forgalomban még ebben a hónapban felbukkanó kínai S6 másolat pontosan mennyibe fog kerülni, de egész biztosan jelentősen olcsóbb lesz, mint a 220 ezer forintos alapárú eredeti S6.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik