Mobil

Kémfotókon a HTC szuperkijelzős mobilja

Ha azt hittük, hogy a HTC idén már nem ad ki QHD kijelzős okostelefont, akkor bizony tévedtünk.

A HTC a barcelonai Mobil Világkongresszuson leplezte le idei zászlóshajó kategóriás okostelefonját, a One M9-et, mely a tekintetben mindenképpen le van maradva a riválisai mögött, hogy 5 colos kijelzője még mindig “csak” 1920×1080 pixeles Full HD felbontással rendelkezik (441 ppi). Ezt azonban nem jelenti azt, hogy a HTC-nek idén ne érkezne ennél nagyobb felbontású kijelzős készüléke.

 

A mellékelt kémfotókon a tajvani gyártó hivatalosan egyelőre még be nem jelentett, One E9+ típusjelzésű phablete látható, melynek érdekessége, hogy 5,5 colos érintőkijelzője 2560×1440 pixeles QHD felbontással bír, ily módon pedig a pixelsűrűsége eléri a remek 538 ppi-s szintet.

 

A természetesen Android 5.0 (Lollipop) operációs rendszerű és Sense 7 felhasználói felületű újdonság 3 GB RAM-mal, illetve 32 GB flashmemóriával rendelkezik, MediaTek MT6795-ös chipsetében pedig nyolc darab 2 GHz-es processzormag rejtőzik. Az előlapi UltraPixel kamerával 4 megapixeles szelfik készíthetők, a hátoldali főkamera révén pedig maximum 20 megapixeles felvételek készíthetők. A várható ár egyelőre ismeretlen.

 

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik