Mobil

Kínából érkezik a legújabb Ferrari

Ennek a Ferrarinak nincs egyetlen kereke sem, ráadásul nem is Olaszországban fog készülni.

Az okostelefonokra fejlesztett tesztprogramok igen hasznos jószágok, hiszen segítségükkel felmérhetjük, hogy körülbelül mennyi nyers erős lakozik az új mobilunkban, illetve ezen appok arról is ismertek, hogy online adatbázisukból rengeteg, hivatalosan egyelőre még be nem jelentett készülék szokott kiszivárogni. Nincs ez másképp most sem.

A GFXBench tesztszoftvernek köszönhetően ezúttal a Xiaomi nevezetű kínai gyártó legfrissebb újdonsága, a Ferrari fejlesztési kódnevű okostelefon szivárgott ki. Nem tudni, hogy az olasz sportkocsigyártó mit szól ehhez a névhasználathoz, az mindenesetre tényként kezelhető, hogy a Xiaomi Ferrari egy vérbeli középkategóriás smartphone.

A 64 bites, nyolcmagos 1,6 GHz-es Qualcomm Snapdragon 615 chipsetes újdonságban 2 GB RAM található, a belsőmemória 16 GB kapacitású, az előlapot pedig egy 4,9 colos képátlójú és 1920×1080 pixeles Full HD felbontású érintőkijelző uralja. Az Android 5.0.2 operációs rendszerű Ferrari frontkamerája 5 megapixeles felbontású, hátoldali társa révén pedig maximum 12 megapixeles felvételek készíthetők.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik