Mobil

Nagy kijelzős Full HD okostelefon 40 ezerért

A Lenovo legújabb mobiltelefonja elsősorban kiváló ár/érték arányáról ismerszik meg.

A Lenovo által most bejelentett K4 Note azoknak készült, akik már jó ideje szemezgetnek valamelyik nagy kijelzős okostelefonnal, azonban anyagi okok miatt eddig még nem tudtak lecsapni rá. Az első körben Kínában kapható phablet újdonság ára átszámítva mintegy 40 ezer forint, és ezért a baráti összegért egy egész korrekt terméket kaphatunk.

 

Az előlapot egy 5,5 colos képátlójú érintőkijelző uralja, mely nem 720p HD, hanem 1920×1080 pixeles Full HD felbontással bír (401 ppi), vagyis a képminőségre vélhetően egyetlen rossz szavunk sem lehet. A motorháztető alatt egy nyolcmagos és 64 bites MediaTek MT6752-es chipkészlet található, mely 1,7 GHz-es órajelen ketyeg, és amely 2 GB RAM, valamint 16 GB integrált memória társaságát élvezi.

 

A microSD memóriakártyával bővíthető androidos telefon előlapi kamerája 5 megapixeles felbontású, hátoldali dupla LED-es társa révén pedig maximum 13 megapixeles fotók készíthetők. A 150 gramm tömegű, illetve 7,6 milliméter vastag Lenovo K4 Note kapcsán említést érdemel még a dupla SIM-slot, a 3000 mAh kapacitású akkumulátor, illetve a villámgyors LTE mobilnet. Érdeklődve várjuk, hogy a Lenovo újdonság vajon mikor és milyen áron érkezik majd meg Európába.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik