Mobil

Hazai mobil szolgáltatóknál a Galaxy S6 és S6 edge

A Samsung nemrégiben bejelentett csúcsmobilja hamarosan kapható lesz a magyarországi mobil operátoroknál.

A Samsung március elsején lebbentette fel a fátylat idei zászlóshajó kategóriás okostelefonjáról, a sokak által várva várt Galaxy S6-ról, illetve annak hajlított kijelzős testvérmodelljéről, a Galaxy S6 edge-ről. Jó hír, hogy a két újdonság hamarosan mindhárom hazai mobil szolgáltató kínálatában elérhető lesz.

Amennyiben a Magyar Telekomnál SMS-ben feliratkozunk, akkor elsőként értesülhetünk a készülék előrendeléséről, melyhez annyit kell tenni, hogy a +36308080110-es számra elküldjük a GALAXYS6 szöveget. Ezenkívül pedig e-mailes értesítés is kérhető a szolgáltatónál, melyhez a nevünket, az e-mail címünket és a telefonszámunkat kell megadnunk.

A Telenornál is regisztrálhatjuk magunkat, hogy első kézből értesüljünk a készülékek előrendelhetőségéről, melyhez mindössze az e-mail címünket kell magadnunk. A Galaxy S6 és S6 edge várhatóan április 17-én kerül a Telenor polcaira és lesz elérhető a Telenor webshopjában is.

Ezenkívül a hazai Vodafone is elárulta, hogy hamarosan megkezdi az S6 és S6 edge forgalmazását, és az előrendelési értesítésre regisztrálók között még egy Samsung Gear S okosórát is ki fog sorsolni. Végül, de nem utolsó sorban magánál a Samsungnál is regisztrálhatjuk magunkat S6/S6 edge fronton, hogy aztán nehogy véletlenül lemaradjunk az országba érkező első példányokról.

Az S6 és az S6 edge április 10-én egyszerre húsz országban fog debütálni, még pedig négyféle színváltozatban. Az S6 ára kiviteltől függően 699, 799, illetve 899 euró lesz, az S6 edge-ért pedig 849, 949, illetve 1049 eurót kérnek majd el, vagyis a hazai kártyafüggetlen ár nagyjából 210 és 320 ezer forint között fog alakulni – a szolgáltatók árazását egyelőre még sűrű homály fedi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik