Mobil

Korlátlan mobilnettel nyomul a UPC

A UPC budapesti sajtótájékoztatóján járva ismerkedtünk meg a cég legújabb mobiltarifáival.

Az UPC tavaly év végén indította el a Vodafone hálózatát használó hazai mobil szolgáltatását, mely máris egy igen komoly megújuláson esett át: megérkeztek a korlátlan mobilnetet tartalmazó Freedom díjcsomagok.

A 12 ezer forintos havi díjú Freedom XL korlátlan beszélgetést és korlátlan mennyiségű SMS-t foglal magában, a 6 ezer forintos Freedom L 300 perc beszélgetést és 300 SMS-t tartalmaz alapáron, a 4 ezer forintos Freedom M pedig 100 perc beszélgetést és 100 darab SMS-t biztosít alaphelyzetben. Mindhárom csomag mellé rendelhető a Freedom S kiegészítő tarifa, mely 3 ezer forint ellenében 50 percnyi beszélgetést és 50 SMS-t tartalmaz. A havi díjban foglaltak felhasználása után minden tarifa esetében 25 forintba kerül egy perc beszélgetés és egy SMS – a számlázás perc alapú.

Remek dolog, hogy ezen előfizetések semmilyen hűségszerződést sem vonnak maguk után, azért viszont kár, hogy a mobilnet tarifától függően csak 1-4 Mbit/s-os maximális letöltési sebességre képes. Ugyancsak negatívum, hogy az említett árak csak akkor élnek, ha már rendelkezünk vezetékes UPC szolgáltatással. Amennyiben nem vagyunk UPC-sek, akkor kapásból be kell fizetnünk egy 10 ezer forintos belépési díjat, az említett Freedom XL, L és M tarifák pedig havonta 30, 15, illetve 10 ezer forintos kiadást jelentenek.

A többek közt részletfizetési lehetőséget is biztosító UPC kártyafüggetlen okostelefonokat kínál előfizetői számára, így például elérhető a kínálatban az LG L70+ és L80+, a Samsung Galaxy Core Prime és Grand Prime, a Samsung Galaxy S Duos2, a Samsung Galaxy S5 mini, a Samsung Galaxy A3 és A5, illetve a Sony Xperia Z1. Csúcskategóriás mobilt, illetve tabletet egyelőre nem árul a szolgáltató.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik