Mobil

Így mutat a Galaxy S6 az iPhone 6 mellett

Lássuk, hogy körülbelül hogyan viszonyul majd egymáshoz a két csúcsmobil!

Mostanság szinte még a csapból is Samsungék érkezőben lévő új nagyágyúja, a várhatóan március első napján Barcelonában debütáló Galaxy S6 folyik. A készülékről eddig már rengeteg pletykát hallhattunk és megannyi valódinak kikiáltott fotót láthattunk, az alábbiakban pedig néhány olyan, remek minőségű renderelt fénykép vehető szemügyre, melyeken a virtuális Galaxy S6 egy iPhone 6-nak ad randevút.

 

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, iparági források szerint a Galaxy S6 nem egy egyszerűen felturbózott Galaxy S5 lesz, hanem egy teljesen új alapokra helyezett abszolút high-end készülék. Erre utal egyébként többek közt az a tény is, hogy a Galaxy S6-ot a cégen belül jelenleg egyszerűen csak Project Zero néven emlegetik, vagyis, hogy az új modell fejlesztését teljesen a nulláról kezdték meg.

 

A minden körülmények mellett fürge működésre a Snapdragon 810-es, illetve az Exynos 7420 chipset, valamint a 3 GB RAM jelenthet garanciát. Az Android 5.0 (Lollipop) operációs rendszerű újdonság főkamerája állítólag 20 megapixeles felbontású, a frontkamera révén pedig maximum 5 megapixeles szelfik lőhetők. Pletykák szerint az S6-ból oldalkijelzős Edge változat is készül majd, a Note 4 – Note Edge készülékpáros mintájára, a kijelző pedig természetesen már nem Full HD, hanem QHD felbontású.

 

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik