Mobil

Újabb vágykeltő érkezik a HTC-től

A tajvani gyártó hamarosan egy igencsak ütős Desire újdonsággal fog előrukkolni.

Az elmúlt hetekben HTC fronton szinte mindenki a tavalyi csúcsmodell, a One (M8) utódjának, a One (M9)-nek az érkezésével foglalkozott. Az abszolút high-end kategóriás készülék várhatóan a március elején Barcelonában megrendezendő Mobil Világkongresszuson debütál majd, de nem lesz egyedül.

A legfrissebb pletykák ugyanis arról szólnak, hogy érkezőben van egy bizonyos A55 típusjelzésű vadoantúj Desire modell is, mely a kiszivárgott specifikációk szerint nem sok kívánni valót hagy maga után. Amennyiben hihetünk a pletykáknak, a BoomSound hangszórós telefon előlapján egy 5,5 colos képátlójú és QHD felbontású érintőkijelző található, melyhez hasonlóval korábban az LG G3 esetében találkozhattunk.

A fürge működésre a nyolcmagos és 64 bites MediaTek MT6795-ös chipset jelenthet garanciát, mely többek közt 3 GB RAM, illetve 32 GB integrált flashmemória társaságát élvezi. A 3000 mAh kapacitású akkumulátorral szerelt új Desire hátoldalán egy 20 megapixeles kamera található, a frontkamera pedig 13 vagy 4 megapixeles felbontású. A természetesen már Android 5.0 szoftveres, illetve Sense 7.0 felhasználói felületű készülék kétféle színváltozatban támad, és lesz belőle dupla SIM-slotos verzió is – a várható ára egyelőre ismeretlen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik