Mobil

Samsung Galaxy J1: olcsó okostelefon újdonság

Megannyi kiszivárgást követően most hivatalosan is bemutatkozott az elérhető árú koreai készülék.

A most bejelentett Samsung Galaxy J1 egy széles rétegeknek szánt, low-end kategóriás okostelefon. A 129×68,2×8,9 milliméter méretű újdonság előlapján egy 4,3 colos képátlójú és 800×480 pixeles felbontású TFT LCD érintőkijelző található, mely 217 ppi-s pixelsűrűséggel rendelkezik.

 

A megfelelő számítási teljesítményt egy duplamagos 1,2 GHz-es processzor biztosítja, azért azonban mindenképpen kár, hogy a RAM sajnos nem 1 GB-os, hanem csak 512 MB-os kapacitással bír. Az Android 4.4.4 (KitKat) operációs rendszerű készülék ezenkívül 4 GB flashmemóriát vonultat még fel, és persze a microSD memóriakártyás bővítési lehetőség sem hiányzik belőle.

 

Az 1850 mAh kapacitású akkumulátorral szerelt telefon előlapján egy 2 megapixeles kamera található, a hátoldali fényleső pedig 5 megapixeles és LED-segédfény is a részét képezi. Említést érdemel még a b/g/n szabványú Wi-Fi, a Bluetooth 4.0, a GPS-vevő, illetve az opcionális dupla SIM-slot. A kék, fekete és fehér színekben készülő Samsung Galaxy J1 Európában várhatóan 99 eurós (31 ezer forint) áron debütál majd a kereskedelmi forgalomban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik