Mobil

Ilyen bizarr/cuki mobilt még nem látott

Erről a készülékről nehéz eldönteni, hogy elmebetegség kategóriás, vagy éppen pont ellenkezőleg, szupercuki.

A japánokat úgy ismerjük, hogy némi őrültségért abszolút nem kell a szomszédba menniük, és ezt a prekoncepciót tovább erősíti az alábbi fotókon látható, mindenképpen egyedi külcsínű és maximálisan puritán szolgáltatási körű vadonatúj japán mobiltelefon.

 

A Heart 401AB alaphelyzetben leginkább egy ducibb babapiskótához, vagy kutyacsonthoz hasonlítható, ha pedig csavarunk rajta egyet, akkor pillanatok alatt szív formát vesz fel a kicsike. Az aktuális állapottól függően 43x93x26 milliméter, illetve 68x68x26 milliméter méretű, illetve alig 54 gramm tömegű készüléken egy 0,9 colos képátlójú ás 128×36 pixeles felbontású monokróm, vagyis színek nélküli kijelző található.

 

És, hogy pontosan mit is tud a többféle színváltozatban gyártott Heart 401AB? Nos, telefonálni lehet vele, körülbelül ennyi. Magyarul webböngészésre, email olvasgatásra, de még SMS-ezésre sem használható a 100 férőhelyes névjegyzéket kapott telefon, mely márciusban a japán Ymobile szolgáltató kínálatában fog felbukkanni. A szív formájú hálózati töltővel együtt szállított készülék ára egyelőre ismeretlen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik