Mobil

Szupervékony új kínai szépség

Az Oppo a korábbi pletykáknak megfelelően most egy vadonatúj középkategóriás készülékkel jelentkezett.

Az Oppo bemutatta legújabb okostelefonját, az R1C típusjelzésű modellt, mely elsősorban vékony kialakításáról, egyedi hátlapjáról, illetve 64 bites chipsetéről ismerszik meg. A kereskedelmi forgalomban január 20-án, tehát már a jövő héten debütáló újdonság átszámítva mintegy 110 ezer forintba fog kerülni Kínában – a nemzetközi forgalmazással kapcsolatban egyelőre nem nyilatkozott a gyártó.

A 6,85 milliméter vastag Oppo R1C hátlapját egyedi zafírkristály borítja, az előlapot pedig egy 5 colos képátlójú és 1280×720 pixeles felbontású érintőkijelző uralja. A minden körülmények mellett fürge működésre a Qualcomm 64 bites Snapdragon 615-ös chipsete jelenthet garanciát, melyben nyolc darab processzormag található. A RAM 2 GB kapacitású, a 16 GB-os flashmemória pedig microSD memóriakártyával bővíthető.

 

Az Android 4.4 (KitKat) operációs rendszerű készülék hátul egy 13 megapixeles, elöl pedig egy 5 megapixeles kamerát kapott, az akkumulátora pedig 2420 mAh kapacitással bír. Ezenkívül pedig a villámgyors LTE mobilnet sem hiányzik a dupla SIM-slotos Oppo R1C-ből.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik