Mobil

Hatalmas kijelzős okostelefon nyomott áron

mp-hgx1 (mobilport, huawei, ascend, mobil, android, kitkat, olcsó, kínai, phablet)
mp-hgx1 (mobilport, huawei, ascend, mobil, android, kitkat, olcsó, kínai, phablet)

A Huawei hamarosan egy széles rétegek számára elérhető árú új phablettel fog kijönni.

A Huawei a szeptemberi IFA szakkiállításon leplezte le aktuális nagyágyúját, a felsőkategóriás phabletek piacán hadrendbe állított és nemrégiben általunk is alaposan letesztelt Ascend Mate7-et. Ezt a készüléket nagyon is lehet szeretni, viszont sokak számára egyszerűen már túl drága, azonban jó hír, hogy hamarosan érkezik a “jóárasított” testvérmodellje.

Az alábbi fotón a már említett Ascend Mate7 mellett a hivatalosan még be nem jelentett Ascend GX1 látható. Ennek az újdonságnak az előlapján egy 6 colos képátlójú, de nem Full HD, hanem csak 720p HD felbontású érintőkijelző található. A RAM 1 GB kapacitású, a 8 GB-os belsőmemória microSD memóriakártyával bővíthető, a megfelelő számítási teljesítményre pedig egy négymagos 1,4 GHz-es chipset jelenthet garanciát.

A 161×84,5×9,55 milliméter méretű újdonság kapcsán említést érdemel még az Android 4.4.2 (KitKat) operációs rendszer, a 3500 mAh kapacitású akkumulátor, a 2 megapixeles frontkamera, illetve a 8 megapixeles főkamera. A Huawei Ascend GX1 Kínában várhatóan átszámítva mintegy 65 ezer forintos áron debütál majd a kereskedelmi forgalomban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik